Casals Joves

slidejoventut5


Als Casals Joves trobaràs un espai de trobada juvenil on passar una bona estona, jugar al ping pong, play... estudiar, reunir-te amb amistats o conèixer gent nova. També tenim ordinadors amb punt de connexió gratuïta a internet. Al Casal t’orientarem en aquelles coses en què tinguis dubtes i necessitis informació. Adreçat a joves a partir de 12 anys.

CASAL JOVE DE CALAFELL
Ens trobaràs a la Plaça Alcalde Romeu, les tardes de dilluns a dijous de 16 a 19 h. També ens pots trobar pels matins de dilluns a divendres de 12 a 14 h per atendre consultes i resoldre dubtes. 

CASAL JOVE DE SEGUR
Ens trobaràs al Centre Cívic Montse Civit les tardes de dilluns a dijous de 16 a 19h. També ens pots trobar els matins de dilluns a divendres de 9 a 14 hores per atendre consultes i resoldre dubtes

 

ESPAI CASALERO

Vols passar una estona divertida i segura amb els teus amics i amigues? Jugar a la Playstation, al tennis taula, fer manualitats, veure pel·lis o simplement tenir un espai on estar amb el teu grup  s possible als Casals Joves.
Vine a passar una bona estona amb nosaltres!

De dilluns a dijous de 17 a 19 h al Casal Jove de Calafell
De dilluns a dijous de 17 a 19 h al Casal Jove de Segur Calafell

Del 2 d'abril al 20 de juny

AULA D’ESTUDI

Necessites un cop de mà amb l’ESO? T’ajudarem amb les activitats escolars i a repassar els conceptes que has treballat a classe amb el suport d’un docent que t’ajudarà a resoldre els teus dubtes.

Dimarts de les 16:30 a les 18:30 h al Casal Jove de Calafell
Dijous de les 16 a les 18 h al Casal Jove de Segur de Calafell

Del 2 d'abril al 4 de juny

ESPAI DE L’ESTUDIANT

El secret per seguir els estudis el sabem... ens cal constància i tenir un espai adequat per a estudiar.

De dilluns a dijous de 16 a 17 h al Casal Jove de Calafell
De dilluns a dijous de 16 a 17 h al Casal Jove de Segur de Calafell

Del 2 d'abril al 20 de juny