• Slide Estiu Joventut2
  • Slide Estiu Joventut3
  • slidejoventut3

Arrenquem inscripcions a les activitats d'estiu!

Cartells FeStiu 2021 webTens ganes de gaudir d’un estiu diferent? Aquest estiu més que mai necessitem gaudir i trobar espais de distensió, acció i reflexió. No et perdis la proposta que et fem des del Casal Jove per passar uns matins diferents i divertits!

 

De dimarts a dijous podràs participar de l’espai casalero amb activitats que ens ajudaran a gaudir, aprendre, compartir i reflexionar amb les activitats que et proposem en el Festiu! Lleure i valors.

Si el que vols és córrer, jugar i suar la samarreta amb activitats esportives per gaudir de la convivència en moviment, hem preparat  per tu de dilluns a divendres el Festiu! Esport i convivència.

 Si no tens gaire temps però vols fer alguna activitat divertida aquest estiu et proposem els Divendres al Casal!. Cada divendres el dedicarem a viure una experiència de lleure diferent.

I per últim, que us sembla dedicar un dia a la setmana a seguir amb l’hàbit d’estudiar. El dilluns seguirem amb l’aula d’estudi que tenim durant tot el curs per a que no et quedis enrere en els teus aprenentatges del institut!

No et quedis a casa! Vine, apunta’t i participa!

El Festiu! està adreçat a joves a partir de 12 anys, nascuts a partir de 2008 ( excepte el Curs de premonitor de lleure, que està adreçat a joves de 15 a 18 ).

Totes les activitats són gratuïtes i les places són limitades. En primera opció et podràs inscriure a un máxim de 3 activitats de casascuna. Però no et preocupis, en segona opció et pots apuntar a més activitats i en podràs gaudir sempre que quedin places lliures. 

Preinscripcions a partir del 7 de juny a través del servei d’atenció al Ciutadà i de manera virtual. No es considerarà inscrita aquella persona que no hagi aportat la documentació i declaracions necessàries.

Les inscripcions seran en estricte ordre d’entrada de la documentació necessària.